仁大生の活動紹介、キャンパスの様子などをお届けします。

キャンパスブログ

招待講義「MY JIN-AI STORY」

2017年7月 5日

The English Education Center is extremely pleased to have welcomed Ms. Yui Fujiki back to the Jin-ai campus. Ms. Fujiki was an important member of EEC's student staff for three years. On June 27th, Ms. Fujiki gave a presentation describing her four years at Jin-ai University as well as talking about where her life is taking her next.
P6270304.jpg
P6270311.jpg
Ms. Fujiki will spend the next two years volunteering in Uzbekistan for JICA.
All of the guests enjoyed Ms. Fujiki's talk immensely. All of us at the EEC and Jin-ai University wish Ms. Fujiki all the best in her bright future!

▲TOP